vineri, noiembrie 29, 2013

Magura 9 Reloaded


"Trei crai de la rasarit/ Spre stea au calatorit/ Si-au mers dupa cum citim/ Pana la …" Magura 9 - "Trei crai de la Rasarit"

In ultima clipa am ramas doar 2… Jesus a dat bir cu fugitii.

- Sambata, Magura 9?
- Daca nu e urgie, da.
- Ce inseamna urgie?
- Adica daca nu e frig si ploua.

Lipsiti de harul si binecuvantarea Lui, hotaram sa plecam totusi la balta…

Ponton 21... Nu, nu are nici o legatura cu japonezii de la Pontoon21.

Vreme neasteptat de buna pentru aceasta perioada, in cursul zilei se prognozau undeva la vreo 10 grade, vant slab cu intensificari de scurta durata maxim 6 km/h.

Tehnic vorbind, am abordat partida ca si precedenta.

Nadirea de inceput efectuata cu o racheta Korda Skyliner, un pat de nada in larg la 40 m si unul in lateral, dreapta, la buza stufului. Apoi, intretinere cu prastia Drennan Revolution Tangle Free Caty.

De data asta am folosit bete scurte din lipsa spatiului pe ponton: FreeSpirit The Tamer 'X'-Wrap 11ft 1½lb si Drennan S7 Puddle Chucker Carp Feeder Combo 10ft (3,05m) - 11ft (3,35m). Paul, binecunoscutele Drennan Red Range Carp Feeder 11ft si Drennan S7 Puddle Chucker Method Feeder Combo 11ft (3,35m) - 12ft (3,66m).

Din lene, pe method am folosit alternativ pasta  Select Baits Meat & Fish si o nada de la Haldorado - Ferment X Tuica si Miere o nada gata pregatita, fermentata timp de 60 zile, 100 % naturala, nu contine conservanti, in care am adaugat o mana de pellete Dynamite Baits XL Carp Pellets de 2 mm.

Capturi, de fapt, captura zilei, fiind si singura... la doua boabe de porumb.



In rest nici o prezentare...

Langa noi, pe pontonul 20 au pescuit amicii nostri Catalin Constantinescu si George Adrian Lesan cu rezultate mult mai bune pe patul de nada creat langa stuf. Poate nada (Bait Tech), poate locul...

Data viitoare merg pe Sonubaits Krill... asta-i sigur!

Hasta la vista!

L.E. Iata ce zice un prieten: "sa ma anunti cand vrei sa mergi la pescuit si dai cu Sonu Krill.  Sa stiu sa nu vin ca aia trage pestii si din balta vecina, e clar ca nu o sa mai prinda nimeni pe balta in afara de tine :))"

Un comentariu:

Unknown spunea...

E foarte pesimist prietenul tau cu privire la Kril..... Totusi nul crede pe cuvant!!